Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5575 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5575 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5575 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Bezoek aan House Of Direct Suppliers (HODS) 2024

    Daniel

    Geschreven door:  Daniel Bennik

    16 oktober 2024

    Bewerkt op: 16 oktober 2024 16:31

    Maandag 14 oktober zijn Teade en ik naar de House Of Direct Suppliers (HODS) in de Expo Houten geweest. Een gezellige en compacte beurs van een zestal leveranciers. In dit artikel neem ik je mee door een aantal interessante nieuwtjes en innovaties die we daar hebben ontdekt.

    Bezoek aan House Of Direct Suppliers (HODS) 2024

    Over de HODS

    Zes leveranciers uit de sanitairmarkt presenteerden tijdens HODS hun nieuwste producten en innovaties, volledig in lijn met de actuele badkamertrends. Elke exposant heeft zijn eigen specialisatie binnen de branche. Hieronder vind je een overzicht van de sanitairprofessionals die aanwezig waren op de beurs:

    • Hotbath
    • Sanibell
    • Instamat
    • Sunshower
    • Tebe
    • Rowe

    Met de laatste twee, Tebe en Rowe, werken wij zelf niet samen, dus die laten we even buiten beschouwing.

    Hotbath

    Hotbath is het resultaat van de passie van twee vrienden Een Italiaan en een Nederlander die hun krachten hebben gebundeld om hoogwaardige badkamerkranen te creëren. Hotbath biedt kranen van ongeëvenaarde kwaliteit, door Dutch Design te combineren met Italiaanse productie.

    Op de stand presenteerden ze vooral de nieuwste ACE-serie, waarin nu ook een nieuwe badkraan is toegevoegd – welke nog ontbrak :). Daarnaast vertelden ze dat er een nieuwe versie van de Buddy-serie aankomt, de Buddy 2.0, die in meer kleuren verkrijgbaar zal zijn. Verder gaf men aan dat de kleur "mat zwart" bij Hotbath uit het assortiment gaat verdwijnen en wordt vervangen door twee zwarte PVD-kleuren, die al geïntroduceerd zijn in de ACE-serie. Tot slot komt er later ook een nieuwe high-end serie gericht op architecten. We zijn benieuwd!

    Sanibell

    Sanibell is de specialist op het gebied van badkamermeubels, wastafels en kranen. Tijdens deze editie van de HODS lieten ze innovaties zien van hun merken Bliss, INK, Proline, Basic Line en hun nieuwste aanwinst, IVY.

    Sanibell heeft zeker niet stilgezeten! Wat een hoeveelheid veranderingen en innovaties. Hieronder neem ik je kort mee door de belangrijkste ontwikkelingen.

    Bliss

    Bliss is high-end maatwerk meubelprogramma van Sanibell. Binnen Bliss hebben ze eerder dit jaar al een enorme uitbreiding gehad van de wastafels. Nu hebben ze ook andere toevoegingen laten zien, zoals een volledig niet kastenprogramma, fonteinprogramma en maatwerk spiegels.

    Echte marmer

    Luxe wastafels en spiegels

    Fonteinprogramma

    Spiegels met kraangat

    Fonteinprogramma

    Staande badmeubels

    Nieuw kranenmerk: May.

    Ondanks dat IVY nog geen jaar oud is, lanceren ze een nieuw kranenmerk: May. Met de komst van May willen ze de "onderkant van de markt" aanvallen en willen ze een toegankelijk kranenmerk lanceren voor de kleinere portemonnee, maar wel van goede kwaliteit. Dit wordt voornamelijk een programma met voornamelijk opbouw kranen.

    Verkrijgbaar in 5 of 6 kleuren en vanaf Q1 2025 operationeel!

    Toevoegingen INK

    Binnen het INK programma is er ook een uitbreiding. Nieuwe kleuren, een grepen onderkast programma. De Aspekt keramische wastafel in mat zwart en extra kleuren binnen de Pitch en Post wastafel.

    Travertin wastafel

    Grepenprogramma + reliëf in gelakte kasten

    Toevoegingen IVY

    Binnen het kranenmerk IVY hebben ze nu ook nissen in PVD kleuren toegevoegd en komt er een waanzinnige nieuwe hoofddouche bij. Ook is er straks binnen IVY een "carving" serie waarbij de greep met kartel verkrijgbaar wordt.

    Nu ook inbouwnisjes (in PVD)

    Nieuwe hoofddouche

    Sfeerimpressie kranen

    Instamat

    Instamat levert hoogwaardige designradiatoren voor elke ruimte in huis, van modern tot landelijk en industrieel. Op de beurs hebben ze een aantal nieuwe series geïntroduceerd. De Freja en Mita. En de Cobra serie is nu ook elektrisch verkrijgbaar.

    De stand van Instamat

    Nieuwe Freja serie

    Nieuwe Mita serie

    Instamat Cobra nu ook elektrisch

    Cobra, nu ook elektrisch

    Sunshower

    Sunshower integreert de positieve effecten van zonlicht in je dagelijkse doucheritueel. Het biedt je het hele jaar door een slimme dosis zonlicht tijdens het douchen. Zonlicht voedt het lichaam en geeft je een fitter, vitaler en energieker gevoel, dankzij de combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht.

    Sunshower had verder geen nieuwe producten om te presenteren, maar ze gaan in oktober wel een tijdelijke tv-reclame lanceren om Sunshower te promoten. Daarnaast vroegen ze op de beurs naar de interesse in nieuwe kleuren voor de glazen panelen, om zo in te spelen op de huidige trends

    Productenvergelijker 0
    Openen